Wat heeft Kinderopvang Mathil te bieden?

Kinderopvang Mathil biedt kinderopvang aan in de vorm van dagopvang en peuteropvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar in de plaatsen Rouveen, Nieuwleusen, Staphorst en Dalfsen. Dit doen wij vanuit een christelijke identiteit. Naast deze vorm van opvang bieden wij in de wijde regio gastouderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit is opvang in huiselijke sfeer bij gediplomeerde gastouders aan huis of in eigen huis.

Kom jij bij Mathil werken?
Wij bieden een prettige informele werksfeer met flexibele werktijden. Wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor onze organisatie? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bij Mathil overleggen we veel en kunnen we altijd op elkaar rekenen. We zijn een fijn team.

Suzan Crediet

Pedagogisch medewerkster bij Mathil

Vacatures

Kom jij ons BSO-team versterken?

Met diverse diploma’s kun je aan het werk in de kinderopvang.
Bekijk onder meer info welke dit zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: info@mathil.nl

Pedagogisch medewerker BSO
Locatie Staphorst/Rouveen

Als pedagogisch medewerker bij Mathil heb je de kans om het verschil te maken. Voor jezelf en voor de kinderen. Je krijgt het vertrouwen om te doen waar je goed in bent, binnen een team met fijne collega’s.

Stage lopen bij mathil?

Stagiaires zijn van harte welkom bij Mathil. Wij vinden het belangrijk dat studenten praktijkervaring op kunnen doen binnen de kinderopvang. Daarom zijn onze locaties een erkend leerbedrijf. Volg je een beroepsgerichte opleiding, niveau 3 of 4 via een BOL-traject en ben je op zoek naar een stageplaats in de kinderopvang? Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen of jij stage kunt lopen bij Mathil.

nog vragen?

Heb je nog vragen over stage lopen bij Kinderopvang Mathil? Dan kun je contact opnemen via info@mathil.nl of 0522-202107.

collega’s

Lyanne, Astrid en Suzan vertellen waarom zij bij Kinderopvang Mathil werken.

Lyanne & Mathil

Bij Mathil sinds: september 2018 

“Ik heb van kleins af aan altijd al met kinderen willen werken, dus de keuze om de kinderopvang in te gaan was snel gemaakt. Ik vind het heerlijk om met kinderen te spelen, ze te stimuleren bij hun ontwikkeling en ze iets te leren.

Kinderen leren niet alleen van ons, ik leer ook net zo goed van de kinderen. Elke dag is weer anders, elke dag is een verassing. De liefde en het vertrouwen, daar doe ik het voor, daarom werk ik bij Mathil.”

Astrid & Mathil

Bij Mathil sinds: januari 2016

“Wat mijn werk zo leuk maakt zijn de eerlijke, vrolijke kinderen. Ondanks dat de dagen een vast ritme hebben, is elke dag weer anders! Ik vind het heel mooi om te zien dat de kinderen je herkennen en op een gegeven moment vertrouwen. 

Daarnaast vind ik het bijzonder om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen van baby tot een schoolgaand kind. Mooi om daar onderdeel van te mogen zijn .”

Suzan & Mathil

Bij Mathil sinds: maart 2018 

“Het vertrouwen dat je krijgt en het contact wat je hebt met de kinderen maken het voor mij zo leuk om hier te werken. Maar dat geldt ook voor het verzorgen van de kinderen en de geborgenheid die je ze geeft.

Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkelt in zijn of haar tempo en om de kinderen die net dat extra zetje nodig zijn te helpen. Ik vind het belangrijk om normen en waarden mee te geven. Overleggen met ouders hoe we het kind kunnen helpen doe ik graag. Bij Mathil overleggen we ook veel en kunnen we altijd op elkaar rekenen. We zijn een fijn team.”