Wat heeft Kinderopvang Mathil te bieden?

Kinderopvang Mathil biedt kinderopvang aan in de vorm van dagopvang en peuteropvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar in de plaatsen Rouveen, Nieuwleusen, Staphorst en Dalfsen. Dit doen wij vanuit een christelijke identiteit. Naast deze vorm van opvang bieden wij in de wijde regio gastouderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit is opvang in huiselijke sfeer bij gediplomeerde gastouders aan huis of in eigen huis.

Kom jij bij Mathil werken?
Wij bieden een prettige informele werksfeer met flexibele werktijden. Wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor onze organisatie? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bij Mathil overleggen we veel en kunnen we altijd op elkaar rekenen. We zijn een fijn team.

Vacatures

Vacature Pedagogisch medewerker BSO/KDV

Stuur je sollicitatie en CV naar: info@mathil.nl

Stage lopen bij mathil?

Stagiaires zijn van harte welkom bij Mathil. Wij vinden het belangrijk dat studenten praktijkervaring op kunnen doen binnen de kinderopvang. Daarom zijn onze locaties een erkend leerbedrijf. Volg je een beroepsgerichte opleiding, niveau 3 of 4 via een BOL-traject en ben je op zoek naar een stageplaats in de kinderopvang? Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen of jij stage kunt lopen bij Mathil.

nog vragen?

Heb je nog vragen over stage lopen bij Kinderopvang Mathil? Dan kun je contact opnemen via info@mathil.nl of 0522-202107.

DIPLOMACHECK

Wil je weten of je diploma voldoet voor werken in de kinderopvang? 

Doe hier jouw diplomacheck.

collega’s

Diverse medewerkers vertellen waarom zij hebben gekozen voor de kinderopvang. Wat houdt ze bezig? Waar krijgen zij energie van? En hoe is het om bij Mathil te werken?

Neeltje

Bij Mathil sinds:  2023 

Het zingen van liedjes met of zonder muzikale begeleiding is ook iets wat veel gedaan wordt in de groepen.

 

 

 

Margriet & Mathil

Bij Mathi sinds: 2014

Mijn naam is Margriet Kooiker. Ik ben een rijk gezegende vrouw met een lieve man en 3 zonen. Sinds augustus 2014 werk ik bij Mathil. Ik werk met veel plezier bij Mathil. Er is geen dag hetzelfde! Wat maakt het werk nu zo leuk denk je? Tussen al die snottebellen en poepluiers. Het zijn de kinderen die het zo leuk maken. Ze geven je zoveel liefde. Een lieve lach, een dikke knuffel of zelfs een kusje. Fantastisch! Ik vind het heel belangrijk dat een kindje zich op zijn/haar gemak voelt bij ons op de groep.

Een dankjewel van de ouder te horen krijgen wanneer het kindje wordt opgehaald, doet mij altijd goed. Je weet dat je het kostbaarste bezit van iemand onder je hoede hebt en als het dan weer blij mee naar huis gaat dan weet je dat het goed was vandaag.

Melissa & Mathil

Bij Mathil sinds: 2012

De vrolijke gezichtjes van de kinderen die s ’ochtends binnenkomen, maakt dat je je dag meteen goed begint! Tel daarbij een leuk gelegen locatie en een heel fijn team om in te werken bij op en je hebt wat mij betreft een hele fijne werkplek.  

Naast dat ik al die jaren als pedagogisch medewerkster aan het werk ben, heb ik een aantal jaren geleden ook de functie ‘assistent leidinggevende’ er bij mogen krijgen. Voor mij is dit nét het extra stukje uitdaging wat het werken nog leuker maakt. Op dinsdag, donderdagmiddag en vrijdagochtend werk ik op de groep. Hierdoor krijg ik nog voldoende mee wat er speelt, blijf ik onder de kinderen en kan ik al deze informatie weer meenemen als ik donderdagochtend op kantoor werk in Rouveen.

Op kantoor zit ik namelijk dichtbij o.a. de planning, directie en pedagogisch beleidsmedewerksters en op die manier kan ik sneller actie ondernemen.  

Het allerleukst blijft natuurlijk het werken op de groep (in mijn geval met kinderen van 0 tot 2,5 jaar). Ik kan dan vooral enorm genieten van de kleine dingen zoals het geven van een fles, boekjes lezen of muziek maken samen. Echt die kleine één op één momentjes. Ik krijg er dan ook heel veel energie van als ik zie dat kinderen daar ook van genieten.