locatie

Nieuwleusen – Het Kompas

Met ingang van het schooljaar 2020-2021 zijn basisschool Het Kompas en Kinderopvang Mathil een samenwerking aangegaan. Hierdoor zijn in het gebouw van de school mogelijkheden ontstaan voor een peutergroep, voorschoolse- en naschoolse opvang. Kinderen van andere scholen zijn ook van harte welkom. 

Openingstijden

De peutergroep is geopend op woensdag- en vrijdagochtend van 08:30 tot 12:15 uur. 

De buitenschoolse opvang (VSO & NSO) is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 07:00 uur tot de school begint en na schooltijd tot 18:00 uur. 

BSO op woensdag of vrijdag gewenst? Opvang in de vakantie nodig? Dan zijn de kinderen van harte welkom op de locatie van Kinderopvang Mathil aan de Dommelerdijk 102 in Nieuwleusen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Op deze locatie:

Adres

Petersweg 2

7711 GC Nieuwleusen

TELEFOONNUMMERS

Peutergroep & BSO:
06 80 21 27 30

Algemene info:
(0522) 20 21 07

LRK-NUMMERS

Peutergroep:
252394823

BSO:
994892597

INSPECTIERAPPORTEN

 Peutergroep:

BSO:

FINANCIeel

Tarieven

De tarieven voor 2024 zijn als volgt:

Peuteropvang
Dagdeel 08:30 – 12:15 uur (40 weken) € 9,85 per uur


BSO

Naschoolse opvang (einde schooltijd tot 18:00 uur) € 8,30 per uur

Afhankelijk van het inkomen vergoedt de overheid een aanzienlijk deel van de kosten van kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag. Na aftrek van deze vergoeding komen bovenvermelde kosten beduidend lager uit. Voor de meeste ouders komt dit, na aftrek van kinderopvangtoeslag, neer op een netto uurtarief tussen de € 1,00 en € 2,00. Zie voor meer informatie het kopje ‘Kinderopvangtoeslag en LRKP-nummer’.

Wij rekenen geen inschrijfkosten, annuleringskosten en dergelijke.

Contracten

Er kan worden gekozen uit de volgende contracten:

Peuteropvang:

 • 40 weken (schoolweken)

Bso:

 • 40 weken (schoolweken)

 

  Kinderopvangtoeslag en LRK-nummer

  Voor kinderopvang kunnen ouders/verzorgers gebruik maken van kinderopvangtoeslag (mits de ouders/verzorgers werken of een erkende studie volgen). Dit is mogelijk omdat onze opvanglocaties geregistreerd zijn in het Landelijk Register Kinderopvang  (LRK). Elke locatie heeft een eigen registratienummer. Deze dient doorgegeven te worden aan de Belastingdienst bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. De nummers  vind je hier boven.

  Proefberekening
  Via de website van de Belastingdienst is het mogelijk om een persoonlijke proefberekening te maken voor de hoogte van de kinderopvangtoeslag. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

  K I N D E R O P V A N G  M A T H I L  I N  B E E L D

  EEN DAGJE MATHIL

  Benieuwd naar een dagje Mathil? Bekijk dan het filmpje!