locatie

Nieuwleusen – De Meele

Sinds 29 augustus 2022 is Kinderopvang Mathil in samenwerking met basisschool De Meele een  buitenschoolse opvang gestart.
Kinderen van andere scholen zijn ook van harte welkom.

 

Openingstijden

De buitenschoolse opvang is vanaf april 2024 alleen op donderdag geopend na schooltijd tot 18.00 uur. Een ander dag opvang nodig? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BSO gewenst in de vakantie? Dan zijn de kinderen van harte welkom op onze locatie aan de Dommelerdijk 102 in Nieuwleusen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Op deze locatie:

Adres

Meeleweg 120,

7711 EP Nieuwleusen

TELEFOONNUMMER

Algemene info:
(0522) 20 21 07

LRK-NUMMERS

BSO:
137508475

INSPECTIERAPPORTEN

BSO:

FINANCIeel

Tarieven

De tarieven voor 2024 zijn als volgt:

Bso
Naschoolse opvang (einde schooltijd tot 18:00 uur) € 8,30 per uur

Afhankelijk van het inkomen vergoedt de overheid een aanzienlijk deel van de kosten van kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag. Na aftrek van deze vergoeding komen bovenvermelde kosten beduidend lager uit. Voor de meeste ouders komt dit, na aftrek van kinderopvangtoeslag, neer op een netto uurtarief tussen de € 1,00 en € 2,00. Zie voor meer informatie het kopje ‘Kinderopvangtoeslag en LRKP-nummer’.

Wij rekenen geen inschrijfkosten, annuleringskosten en dergelijke.

Contracten

Er kan worden gekozen uit de volgende contracten:

Bso:

 • 40 weken (schoolweken)

 

  Kinderopvangtoeslag en LRK-nummer

  Voor kinderopvang kunnen ouders/verzorgers gebruik maken van kinderopvangtoeslag (mits de ouders/verzorgers werken of een erkende studie volgen). Dit is mogelijk omdat onze opvanglocaties geregistreerd zijn in het Landelijk Register Kinderopvang  (LRK). Elke locatie heeft een eigen registratienummer. Deze dient doorgegeven te worden aan de Belastingdienst bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Het nummer  vind je hier boven.

  Proefberekening
  Via de website van de Belastingdienst is het mogelijk om een persoonlijke proefberekening te maken voor de hoogte van de kinderopvangtoeslag. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

  K I N D E R O P V A N G  M A T H I L  I N  B E E L D

  EEN DAGJE MATHIL

  Benieuwd naar een dagje Mathil? Bekijk dan het filmpje!