locatie

Dalfsen

Met ingang van het schooljaar 2020-2021 zijn basisschool De Vuursteen (voorheen De Uitleg) en Kinderopvang Mathil een samenwerking aangegaan. Hierdoor zijn in het gebouw van de school mogelijkheden ontstaan voor een peutergroep, voorschoolse- en naschoolse opvang. Kinderen van andere scholen zijn ook van harte welkom.

Openingstijden

De peutergroep is geopend op dinsdag- en vrijdagochtend van 8:30 tot 12:15 uur. 

De buitenschoolse opvang (BSO) is geopend op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.00 uur. Opvang in de vakantie en/of tijdens een studiedag nodig? Ook dan zijn er mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

Op deze locatie:

Adres

Nieuwe Uitleg 2

7721 BN Dalfsen

TELEFOONNUMMERS

Peutergroep & BSO: 
06 80 21 27 33

Algemene info: 
(0522) 20 21 07

LRK-NUMMERS

Peutergroep:
319798999

BSO:
259782282

INSPECTIERAPPORTEN

 

Peutergroep:

BSO:

FINANCIeel

Tarieven

De tarieven voor 2024 zijn als volgt:

Peuteropvang
Dagdeel 08:30 – 12:15 uur (40 weken) € 9,85 per uur


BSO

Naschoolse opvang (einde schooltijd tot 18:00 uur) € 8,30 per uur


Afhankelijk van het inkomen vergoedt de overheid een aanzienlijk deel van de kosten van kinderopvang in de vorm van kinderopvangtoeslag. Na aftrek van deze vergoeding komen bovenvermelde kosten beduidend lager uit. Voor de meeste ouders komt dit, na aftrek van kinderopvangtoeslag, neer op een netto uurtarief tussen de € 1,00 en € 2,00. Zie voor meer informatie het kopje ‘Kinderopvangtoeslag en LRKP-nummer’.

Wij rekenen geen inschrijfkosten, annuleringskosten en dergelijke.

Contracten

Er kan worden gekozen uit de volgende contracten:

Peuteropvang:

 • 40 weken (schoolweken)

Bso:

 • 40 weken (schoolweken)

 

  Kinderopvangtoeslag en LRK-nummer

  Voor kinderopvang kunnen ouders/verzorgers gebruik maken van kinderopvangtoeslag (mits de ouders/verzorgers werken of een erkende studie volgen). Dit is mogelijk omdat onze opvanglocaties geregistreerd zijn in het Landelijk Register Kinderopvang  (LRK). Elke locatie heeft een eigen registratienummer. Deze dient doorgegeven te worden aan de Belastingdienst bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. De nummers  vind je hier boven.

  Proefberekening
  Via de website van de Belastingdienst is het mogelijk om een persoonlijke proefberekening te maken voor de hoogte van de kinderopvangtoeslag. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

  K I N D E R O P V A N G  M A T H I L  I N  B E E L D

  EEN DAGJE MATHIL

  Benieuwd naar een dagje Mathil? Bekijk dan het filmpje!