Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Vul onderstaande velden in en verstuur een vraag of opmerking.

STUUR EEN BERICHT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

meest gestelde vragen

Wat kost kinderopvang?

Dat verschilt per type opvang en per gezin. Voor de meeste ouders bedraagt het netto uurtarief tussen de € 1,00 en de € 2,00, dat is na aftrek van de kinderopvangtoeslag. Hoeveel toeslag je krijgt en hoeveel je dus uitendelijk exact moet betalen, hangt af van het aantal uur dat je kind(eren) per maand naar de opvang gaat en wat het gezinsinkomen is. Kijk voor meer informatie op de pagina’s van de opvangsoorten.

Hoe gaat opvang in de vakanties?

Er kan gekozen worden uit vier contracten:
-51 weken (alleen 1 week kerstvakantie geen opvang)
-48 weken (alleen 3 weken zomervakantie + 1 week kerstvakantie geen opvang)
-40 weken (alleen in de schoolweken opvang)
-Flexibel contract

Toch opvang nodig in een vakantie terwijl u daar niet het juiste contract voor heeft? In overleg kijken we dan naar de mogelijkheden.

Wat is flexibele opvang?

Bij een flexibel contract is het mogelijk om op korte termijn (tot uiterlijk drie weken van te voren) aan te geven wanneer wij jouw kind mogen verwachten. In tegenstelling tot de andere contracten worden dan geen vaste dagdelen afgesproken. De uren die tot uiterlijk drie weken van te voren zijn doorgegeven worden (minimaal) gerekend. Wanneer je binnen drie weken van te voren de dagen en/of tijden voor de opvang nog wilt wijzigen dan zullen wij in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn maar wij rekenen (minimaal) de uren die tot uiterlijk drie weken van te voren waren doorgegeven. Dit wordt gedaan vanwege de planning van het personeel. Wanneer het na overleg mogelijk blijkt om meer uren af te nemen dan tot drie weken van te voren was doorgegeven rekenen wij deze uren ook.

Wat is gastouderopvang?

Gastouderopvang is professionele kinderopvang in een huiselijke sfeer. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. De gastouderopvang vindt plaats, op de tijden en dagen die gewenst zijn, bij de gastouder thuis. Een gastouders die in jouw huis opvang verzorgt is ook mogelijk.

Waarom heeft mathil mijn bsn-nummer nodig?

Wij zijn verplicht om de burgerservicenummers van jou, een eventuele partner en de kinderen op te vragen. Dit is nodig in verband met de kinderopvangtoeslag. De Belastingdienst controleert op deze manier.