Vernieuwde website Mathil

door | 3 mei 2024

JE MAG PROEVEN | Ontdek onze sprankelende vernieuwde website, waar nieuwe kleuren tot leven komen! We onthullen onze gerenoveerde digitale thuisbasis, speciaal aangepast aan de nieuwe warme kleuren die al op veel van onze locaties zijn toegepast. Kleuren die de warmte en vreugde van onze kinderopvang weerspiegelen.

Of je nu een ouder bent die op zoek is naar een veilige en inspirerende plek voor je kleintje of gewoonweg nieuwsgierig bent naar wat onze kinderopvang te bieden heeft, onze vernieuwde website staat klaar om je te verwelkomen.

▶️Ga naar de site via link in bio of typ www.mathil.nl en laat je verrassen!

We helpen je graag!

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je misschien een vraag naar aanleiding van wat je leest? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!