Peutergroep De Zaaier volgend schooljaar op vijf dagen

door | 28 april 2021

Met ingang van het nieuwe schooljaar is er bij de peutergroep gevestigd in basisschool De Zaaier (Nieuwleusen), de mogelijkheid om op elke ochtend (van maandag tot en met vrijdag) peuteropvang af te nemen. Momenteel is dit alleen op woensdag- en vrijdagochtend mogelijk.

Van 08:30 tot 12:15 uur zijn peuters (2,5 tot 4 jaar) welkom, om op een avontuurlijke wijze de eigen mogelijkheden te ontdekken. Er wordt gewerkt met een erkend VVE-programma, onder andere om de taalontwikkeling te stimuleren. Aan de hand van ontwikkeldoelen richting de basisschool worden spelenderwijs vaardigheden meegegeven die jouw peuter straks nodig heeft.

Op dit moment is er nog ruimte om in het nieuwe schooljaar in te stromen. Kinderen van alle scholen zijn van harte welkom. Vrijblijvend inschrijven kan hier. Neem voor meer informatie contact op met info@mathil.nl of 0522-202107.

We helpen je graag!

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je misschien een vraag naar aanleiding van wat je leest? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!