Dagopvang weer open, BSO blijft noodopvang

door | 1 februari 2021

Zondag 31 januari is bekend geworden dat de basisscholen en de kinderopvang vanaf 8 februari weer open gaan. 

We zijn, net als de scholen, voorzichtig blij. Erg fijn om alle kinderen van de dagopvang weer te mogen verwelkomen! Voor ouders met kinderen op het KDV betekent dit dat, vanaf week 6 (maandag 8 februari), de kinderen weer standaard op planning staan. Het is dan niet meer nodig om voor elke dag een aanvraag in te dienen zoals dit voor de noodopvang wel nodig was. Aanvragen via de OuderApp voor het KDV zijn vanaf week 6 dus weer bedoeld voor het aanvragen van extra opvang (naast de vaste contractdagen) en voor de ouders die gebruik maken van flexibele opvang.

Corona is nog niet voorbij, we moeten daarom voorzichtig blijven en de maatregelen in acht nemen om te voorkomen dat we door besmettingen toch weer moeten sluiten.

De BSO blijft voorlopig dicht en is alleen geopend voor noodopvang
De kinderen van de BSO zijn voor volgende week (week 6) weer op afwezig gezet. Het is vanaf heden (maandagmorgen 1 februari) opnieuw mogelijk gemaakt om noodopvang voor de BSO aan te vragen. Dit geldt alleen voor week 6. Morgenavond 2 februari horen we in de persconferentie wellicht meer over hoe lang de BSO nog gesloten moet blijven.

We helpen je graag!

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je misschien een vraag naar aanleiding van wat je leest? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!