Protocol en beslisbomen COVID-19

door | 16 september 2020

Wat zijn de (actuele) maatregelen tegen COVID-19 in de kinderopvang? Wat te doen als een kind verkouden is? Om duidelijkheid te creëren heeft het ministerie van SZW een (nieuwe versie) van het ‘protocol Kinderopvang’ gepubliceerd. Deze kunt u hieronder vinden:

Naar aanleiding van vernieuwde regelgeving is de beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang aangepast. Het is heel belangrijk dat iedereen met deze beslisboom gaat werken. Een overzicht van de downloads vindt u hieronder:

Kinderopvang Mathil probeert zich zo goed mogelijk te houden aan (bovenstaande) landelijke richtlijnen. Wij vragen, vriendelijk, alle betrokkenen hetzelfde te doen. Dit geldt voor het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuteropvang en de gastouderopvang.

We helpen je graag!

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je misschien een vraag naar aanleiding van wat je leest? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!