Samenwerking met basisscholen in Dalfsen en Nieuwleusen

door | 26 juni 2020

Naast de in 2010 geopende opvanglocatie in Nieuwleusen (Dommelerdijk 102) en het in 2018 overgenomen Gastouderbureau Dalfsen zal Kinderopvang Mathil, met ingang van het nieuwe schooljaar (17 augustus a.s.), in deze plaatsen gaan uitbreiden. In het gebouw van basisschool ‘De Uitleg’ in Dalfsen opent Mathil namelijk een buitenschoolse opvang (bso) en in het gebouw van ‘Het Kompas’ in Nieuwleusen een bso en een peutergroep. De bso’s bieden voor- en naschoolse opvang en is voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. De peutergroep is speciaal voor kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar. Voor beide nieuwe locaties geldt dat de opvang in samenwerking met de genoemde basisscholen wordt georganiseerd. Echter, ook kinderen van andere scholen zijn op beide locaties van harte welkom.

Ontstaan
Gastouderbureau Dalfsen merkte op dat de vraag naar buitenschoolse opvang in Dalfsen en omgeving steeds groter wordt en dat dit niet altijd door een gastouder ingevuld kan worden. Met deze uitbreiding hoopt Mathil hier een passende oplossing voor te bieden. Steeds meer scholen en kinderopvangorganisaties werken samen binnen een brede school of integraal kindcentrum (IKC). Dit biedt voor alle partijen voordelen, denk hierbij aan het terugdringen van vervoer en de afstemming van de opvang op de schooltijden.

Inschrijven
Op zoek naar peuteropvang of buitenschoolse opvang voor jouw kind(eren)? Naast onze bestaande locaties in Rouveen, Nieuwleusen (Dommelerdijk) en Staphorst kun je nu dus ook bij ons terecht voor opvang in Dalfsen (De Uitleg) en Nieuwleusen (Het Kompas). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wil jij je kind(eren) gelijk inschrijven? Ga dan naar de inschrijfpagina, door hier te klikken.

We helpen je graag!

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je misschien een vraag naar aanleiding van wat je leest? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!