Nieuwe peutergroep in Staphorst

door | 22 mei 2020

Eind 2019 heeft Mathil het gebouw aan de Ebbinge Wubbenlaan 41b te Staphorst overgenomen van Empower Church. Tot de zomervakantie is er een verbouwing gaande. Bij aanvang van het nieuwe schooljaar, wanneer de werkzaamheden volledig zijn afgerond, ontstaat er meer ruimte voor opvang. Net als bij de opvanglocaties in Rouveen en Nieuwleusen zal er daarom ook in Staphorst een aparte peutergroep geopend worden. Deze peuteropvang is op alle dagen geopend. Er kan gekozen worden voor een vast dagdeel of flexibele opvang.

Alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar zijn op deze peutergroepen van harte welkom. Op de peuteropvang worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool, leren ze om van huis te zijn en spelen ze met nieuwe vriendjes. We werken binnen de peutergroep met een leersysteem dat speciaal gericht is op de peuters, er worden veel activiteiten en speelgoed aangeboden om vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook wordt er samen muziek gemaakt, veel bewogen en buiten gespeeld. Voor peuteropvang ontvang je als ouders net als bij het kinderdagverblijf ook kinderopvangtoeslag. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek bent naar opvang voor jouw peuter, willen wij je vragen om alvast contact op te nemen via (0522) 202107 of info@mathil.nl.

We helpen je graag!

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je misschien een vraag naar aanleiding van wat je leest? Neem dan contact met ons op, we helpen graag!